O nama

O nama

Domaćinstvo Gospodski Kraj nalazi se u mjestu Cerna, Slavonija. U sklopu objekta nalazi se 5 apartmana, svaki apartman je veličine 39m2, kapaciteta za 4 osobe. Apartmani uključuju besplatni parking, terasu te mnoge druge sadržaje.

O Lokaciji

Cerna je mjesto u vukovarsko-srijemskoj županiji. Smjestila se na području bogatom vodotocima, pa je u samom naselju nekada postojalo čak 9 mostova. Danas ih je 7. U centralnom dijelu Cerne, nalazi se uzvisina Grac, gdje je izgrađena crkva, te župni ured. Pretpostavlja se da je Grac naseljen od davnih vremena, što su nedavna arheološka istraživanja i potvrdila. Prvi spomen Cerne datira iz 1244. godine, što je čini jednim od najstarijih naselja na ovome području (službeno). Osnovnu školu Cerna ima još od 18. stoljeća.

Kako do nas?

Domaćinstvo Gospodski Kraj nalazi se u mjestu Cerna, koje je smješteno između gradova Vinkovci te Županja. Do naših apartmana možete stići i silaskom sa autoputa A3 na naplatnim postajama Županja, udaljenost od naplatnih postaja do apartmana iznosi oko 12 kilometara.

Što nudimo?

Apartmani Veličine 39m2

Vrt

Klima Uređaj

Parking

Vlastita Terasa

Dječje Igralište